Sessy is een merk dat bekend staat om zijn thuisaccu’s. Hoewel deze accu’s op het eerste gezicht aantrekkelijk lijken, zijn er enkele redenen waarom ze mogelijk niet de beste keuze zijn.

Ten eerste hebben Sessy thuisaccu’s over het algemeen een relatief lage capaciteit. Dit betekent dat ze niet veel energie kunnen opslaan en daarom niet geschikt zijn voor huishoudens met een hoog energieverbruik. Bovendien zijn de kosten per opgeslagen kilowattuur vaak hoger dan bij andere merken.

Alhoewel ze aangeven dat dit een on en off grid systeem is, is dit niet waar. Het systeem kan alleen opgeladen worden vannuit zonnenergie en niet vannuit en stroomnet.

Een ander probleem met Sessy thuisaccu’s is de betrouwbaarheid. Er zijn gevallen bekend van accu’s die na slechts enkele maanden gebruik defect raakten, waardoor de eigenaren enorme kosten moesten maken voor reparatie of vervanging.

Tot slot is het belangrijk op te merken dat Sessy thuisaccu’s niet altijd compatibel zijn met zonnepanelen of andere vormen van hernieuwbare energie. Dit kan een probleem zijn voor huishoudens die afhankelijk zijn van deze bronnen om hun energierekening te verlagen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Al met al zijn er betere opties beschikbaar dan Sessy thuisaccu’s als het gaat om energieopslag. Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en verschillende merken en modellen te vergelijken voordat u een thuisaccu aanschaft om ervoor te zorgen dat u de beste keuze maakt voor uw huishouden.