Is Shell laadpas gratis?

De Shell Recharge-laadpas heeft meestal geen maandelijkse abonnementskosten. Het is echter belangrijk op te merken dat er wel kosten verbonden kunnen zijn aan het daadwerkelijke laden, afhankelijk van het tariefplan dat je kiest en de specifieke laadpunten waar je gebruik van maakt.

Met de Shell Recharge-laadpas krijg je toegang tot het Shell Recharge-netwerk van laadpunten, evenals tot een breed netwerk van andere laadpunten die de pas accepteren (via het NewMotion-netwerk). Bij het laden van je elektrische auto bij Shell Recharge-laadpunten worden de kosten in rekening gebracht op basis van het tariefplan dat je hebt gekozen, zoals per kilowattuur (kWh) of per minuut.

Het is belangrijk om de tarieven en voorwaarden van Shell Recharge te raadplegen voor specifieke informatie over de kosten en het tariefplan dat beschikbaar is in jouw regio. Deze informatie kan variëren, afhankelijk van het land en het specifieke laadnetwerk. Raadpleeg de officiële website van Shell Recharge of neem contact op met Shell voor actuele informatie over de kosten en tarieven van de Shell Recharge-laadpas.